Line-up

Programma 13 maart 2020

Night of the Proms

Voor deze avond vormen de band Freeway, brassband Excelsior en Daniƫl Metz een muzikaal geheel en verzorgen voor u een prachtige muzikale avond om niet snel te vergeten.

Na afloop van het concert zal Gang is Alles de avond feestelijk afsluiten.

Programma 14 maart 2020

Royal Beat

Royal Beat is de ultieme live sensatie van Nederland! Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band. Met verrassende medleys en altijd een 1 op 1 benadering van het origineel.

Iedere hit wordt met de juiste sounds en zeer goede vocalen live uitgevoerd. Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht hierbij alle grote danceknallers maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock.

Royal Beat bestaat uit een zes frisse muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainment industrie. Ze zijn innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis.

Gang is alles!

Met hun enorme muzikaliteit, gevoel voor publiek en onuitputtelijke energie is Gang is Alles een feest act pur sang. Het podium is de plek waar ze al vanaf zeer jonge leeftijd regelmatig staan. Vanaf daar weten ze samen als geen ander de mensenmassa op te zwepen, mee te laten zingen en feest te laten vieren.

Tijdens een optreden van Gang is Alles komt een groot arsenaal aan feestnummers, Schlagers en Hollandse hits voorbij. Daarnaast is er ruimte voor eigen nummers waarin de accordeon uiteraard een belangrijke hoofdrol speelt.