Line-up

LINE-UP

THE EUROS

The Euros staan klaar om je hart te veroveren. Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met meer dan 120 superhits uit heden en verleden, en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!!

Volledig uit je dak gaan is een vereiste. Avond na avond brengen The Euros een absurde en energieke show in een uniek decor waarin alleen de allerbeste hits, de CO2, de vlammen en de confetti je om de oren vliegen!!

Sinds een aantal jaren hebben The Euros ook steeds meer succes met eigen geschreven singles waarmee ze inmiddels scoren op de landelijke radiostations.

Met ieder jaar meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, waaronder in Afghanistan, Oostenrijk en Belgie, maar ook op de Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en De Zwarte Cross laten The Euros zien dat ze alle podia aankunnen.

We hope to see you on tour!!

ORKEST BUTTERFLY

Orkest Butterfly is een begrip in Noord Nederland en trekt al meer dan 25 jaar langs zalen, caf├ęs en feesttenten.

Met een zeer gevarieerd repertoire van oude en nieuwe hits met een hoog meezing gehalte en de leukste dans nummers is de band een graag geziene gast op bruiloften, dorpsfeesten, verjaardagen maar ook dans avonden.

Met een bus vol licht, geluid en instrumenten, geschikt voor zaaltjes van 30 gasten, of een feesttent met 750 man, en een schat aan ervaring komen deze drie enthousiaste muzikanten graag de feestvreugde verhogen.