2017

Programma 2017

The Dirty Daddies

MOTHERS AND DAUGHTERS BE WARNED…
THE DIRTY DADDIES ARE COMING TO TOWN!

The Dirty Daddies – The Best Of…

Binnenkort is het vijf jaar geleden dat The Dirty Daddies werden losgelaten op de podia.

Met hun explosieve energie, sympathieke bad-boys-uitstraling en rockende medley-repertoire zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in bierhallen.

Schorre feestgangers, springende jeugd, knallende rockers, smoorverliefde moeders, stad en land gingen uit hun dak en gingen los of hun leven er van af hing.

Na zoveel memorable shows en bijzondere hoogtepunten vraagt zo’n jubileumjaar om een bijzondere aanpak en die komt er in 2017: The Very Best of The Dirty Daddies.

De allergrootste succesnummers uit vijf jaar The Dirty Daddies zijn samengevat in een show, die louter uit hits, hits en nog eens hits bestaat. Alle remmen los, pedal to the medal.

Reken op de grootste classics uit hun repertoire, maar uiteraard ook nieuwe en verrassende keuzes die nog meer lading geven aan de enorme energie en muzikaliteit van de witte brigade.
Rijkelijk voorzien van vlammen, confetti en CO-2 is dit dé must-see-show in 2017; de ultieme The Dirty Daddies-experience!

[vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”37″ img_size=”large”][vc_empty_space height=”15px”]

Dirty Frenk

Nadat de mannen van MADJK na een aantal jaren zijn gestopt met hun activiteiten is het nu de beurt aan Mart Jager a.k.a Dirty Frenk om het voor en pauze programma te verzorgen in het dorp waar hij al zijn hele leven woont.

Als hobby DJ stond hij het laatste jaar onder andere vaak in De Intro in Ferwert en doet hij al een aantal zomers ervaring op in de grootste discotheken van Blanes(Spanje). Mart heeft zin om met zijn herkenbare commerciële sound deze avond nog een klein beetje meer “dirty” te maken!

[vc_single_image image=”115″ img_size=”full”]